Aktualności articles

„Twoja Chwila Przyjemności”. Poznajcie Goplana Break!

„Twoja Chwila Przyjemności”. Poznajcie Goplana Break!

Warszawa, 6 lutego 2019 r. Nowość „Twoja Chwila Przyjemności”. Poznajcie Goplana Break! Do oferty marki Goplana dołączyła linia kruchych wafelków w czekoladzie z lekkim kremem pod nazwą Goplana Break. Nowe batoniki są dostępne w trzech smakach: Coffee Break, Hazelnut Break i Caramel Break.…

World of Masters 2018. Berton, Camastra i Borys przygotują mistrzowską kolację

Informacja prasowa Wrocław, 24 września 2018 r. World of Masters 2018. Berton, Camastra i Borys przygotują mistrzowską kolację Już 5 października, w Zamku Topacz pod Wrocławiem, odbędzie się wydarzenie, które nie może ujść uwadze żadnego miłośnika dobrej kuchni. Pod dachem zamkowej restauracji spotkają się prawdziwi Mistrzowie – utytułowani i odznaczeni gwiazdkami Michelin szefowie kuchni Andrea Camastra oraz Andrea Berton.…

Konspol startuje z jesienną kampanią outdoorową ŻARŁAKÓW

Nowy Sącz, 3 września 2018 Wraz z początkiem września w największych miastach Polski pojawią się billboardy promujące produkty ŻARŁAKI firmy Konspol. Działania kierowane są do mam – decydentek zakupowych, które dbają o to, by ich dzieci jadły zdrowo i smacznie. Kampania outdoorowa przypominająca o linii produktów dla dzieci potrwa dwa tygodnie.…

SPAGHETTI AGLIO OLIO Z OMUŁKAMI

Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, ma propozycję na wyjątkowo proste, ale i pyszne danie. Na majowe chłodne dni zachęca do przygotowania spaghetti aglio olio z omułkami. Smacznego ! SPAGHETTI AGLIO OLIO Z OMUŁKAMI Składniki: 300 g spaghetti 2 czerwone ziemniaki 1 kg omułek 1 cebula dymka 10 gałązek szczypiorku 3 ząbki czosnku Białe wino Natka pietruszki Oliwa z oliwek extra virgin Peperoncino Sposób przygotowania: Na patelni podsmażamy czosnek z oliwą, peperoncino i łodyżkami natki pietruszki (bez liści).…

Życie nie kocha jeść, tylko kocha smaczki

Życie nie kocha jeść, tylko kocha smaczki Kilka lat temu mogliśmy obserwować jego zmagania w II edycji programu „Top Chef”. Dziś jest szefem kuchni w N°31 Restaurant & Bar Roberta Sowy. Opracował też wyjątkowe menu dla nowo powstałego obiektu pod Warszawą – Rezydencji Miętowe Wzgórza, specjalizującego się w organizacji przyjęć na ponad 200 osób.…
Top