Żywność articles

Jaglane placuszki z miodem i kardamonem – aromatyczna, słodka propozycja dla dorosłych i dzieci

Jaglane placuszki z miodem i kardamonem – aromatyczna, słodka propozycja dla dorosłych i dzieci

Jaglane placuszki z miodem i kardamonem – aromatyczna, słodka propozycja dla dorosłych i dzieci Pachnące placuszki z kaszy jaglanej z miodem i kardamonem świetnie sprawdzą się zarówno na śniadanie, obiad i podwieczorek. Puszysta konsystencja i delikatny smak placuszków sprawia, że chętnie sięgają po nie zarówno dorośli, jak i dzieci.…

Zupa tajska z serkiem kremowym i mlekiem kokosowym

Informacja prasowa – Hochland Polska Czerwiec 2019 Zupa tajska z serkiem kremowym i mlekiem kokosowym! #PyszneInspiracje Hochland Wakacje to idealny czas na podróże… kulinarne! By posmakować prawdziwej egzotyki, nie trzeba lecieć na drugi koniec świata czy iść do restauracji. W domowej kuchni sami możemy wyczarować orientalne pyszności, które latem smakują po prostu wspaniale.…

Przepisy Zero Waste

Warsztaty Zero Waste Akademia Smaku Sokołów Zupa krem z po-grillowych warzyw z chrupiącym chipsem z boczku Składniki: plasterki boczku surowego wędzonego Sokołów grillowane warzywa: cukinia, papryka czerwona, bakłażan 100 g orzechów nerkowca 2 ząbki czosnku oliwa z oliwek sól i pieprz ocet winny zwiędłe zioła Sposób przygotowania: Orzechy podprażyć na patelni i zmiksować w robocie kuchennym.…

Trzy razy śniadanie! Dlaczego warto odmienić najważniejszy posiłek w ciągu dnia?

Informacja prasowa Warszawa, 20 sierpnia 2019 r. Trzy razy śniadanie! Dlaczego warto odmienić najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Śniadanie to bez wątpienia najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od jego jakości zależy również jakość Twojego dnia, samopoczucia i realizacji planów. Choć rano notorycznie brakuje nam czasu, warto znaleźć chwilę na pyszny zastrzyk energii, na którego pozytywny rezultat nie będziesz musiał długo czekać.…

Dlaczego warto jeść sezonowo?

Informacja prasowa Warszawa, 06 sierpnia 2019 Dlaczego warto jeść sezonowo? Jedzenie zgodne z kalendarzem sezonowym jest dobre nie tylko dla naszego zdrowia, ale i portfela. W tym artykule omawiamy zalety sezonowego odżywiania i podpowiadamy jak się do niego przygotować. Nasze babcie zimą przechowywały w piwnicach warzywa korzeniowe, a półki w spiżarniach uginały się od domowych przetworów.…
Top